Блог статии што го содржат тагот дизајн

Survival Constructions - џемпер кој ќе ви помогне да преживеете!

Во соработка со Claudine Pieters од Техничкиот универзитети во Ајндховен, Ева, креирала специјален џемпер кој детектира загадување на воздухот и во зависност од тоа го менува својот изглед.

Прочитај повеќе

Ова парче мебел никогаш нема да ви се здосади!

Оваа година на Неделата за дизајн во Милано, беше презентирана софа, изработена од страна на меѓународната асоцијација за дизајн и иновации Карло Рати Асочати, со помош на Витра. Софата Lift-Bit е уникатен мебел што се трансформира од софа во столица, кревет, масичка, со други зборови во што вие ќе посакате. Ова парче мебел се состои од кластер

Прочитај повеќе

Casa Kids - модерно и креативно решение за детска соба!

Студиото за дизајн од Бруклин, Casa Kids, чија специјалност е дизјанирање и уредување на ентериер кои имаат мал проблем со просторот го промовира своето најново, креативно и модерно решение за мали детски соби.Инаку Casa Kids е познато по дизајнирање на кревети кои висат, креветчиња на спрат, несекојдневни бироа и слично а овој пат промовираат

Прочитај повеќе

N/A