Нови блог статии

Уште една потврда дека вашиот миленик ви е најдобар пријател!

Запознајте ја Yaoyao Ma Van As, илустратор чиј миленик истовремено е и нејзин најдобар пријател и непресушен извор на инспирација кога станува збор за создавање на нејзините креативни и забавни цртежи. Yaoyao Ma Van As својот миленик Паркер започнала да го чува пред четири години и од тогаш се асполутно неразделни. Целта на моите дела, како што в

Прочитај повеќе

Што се случува кога вашите деца и вашите миленици играат заедно?! (Видео)

Домашниот миленик е најдобриот другар на човекот и влијае позитивно на многу аспекти од неговиот живот Што се случува кога ќе се пронајдат вашите деца и вашите миленичиња во заедничка игра? Погледнете го видеото!

Прочитај повеќе

Хотел Кабуки: вкусoт на Јапонија во Сан Франциско, Калифорнија

Дизајниран од дизајнер за ентериер и компанијата за брендирање MARKZEFF, хотелот Кабуки неодамна беше реновиран, со нов ентериер инспириран од јапонските влијанија. Марк Зеф, директор на истоимената фирма, вели:

Прочитај повеќе

N/A