Нови блог статии

Кои физички вежби се дозволени за време на бременоста?

Соодветната исхрана и физичка активност за време на бременоста придонесува за правилен развој на бебето. Експертите советуваат како правилно да се практикуваат физичките активности за време на бременоста ... Вежбањето за време на бременост е добро за вас, како и за вашето бебе. Затоа е препорачливо редовно да се практикува ако сé е во ред со

Прочитај повеќе

ПредлогФилм - Peppermint!

Замислете еден сосема нормален и обичен ден. Одите на кратка прошетка со вашето семејство и одеднаш се исчезнува и се што знаете се менува. Најголемата трагедија е што вашето семејство е крволочно убиено, а системот прави се за да ги прикрие вистинските злосторници. Што би направиле Вие? Погледнете што прави Џенифер Гарнер, во меѓувреме, во нејзин

Прочитај повеќе

Survival Constructions - џемпер кој ќе ви помогне да преживеете!

Во соработка со Claudine Pieters од Техничкиот универзитети во Ајндховен, Ева, креирала специјален џемпер кој детектира загадување на воздухот и во зависност од тоа го менува својот изглед.

Прочитај повеќе

N/A