Блог статии од Мода/Стил

Од фармерки во гардероберот никогаш доста!

Од фармерки во гардероберот никогаш доста! Но, во принцип, ако добро размислите ќе сфатите дека има три модели од кои не се одвојувате, или народски кажано тие парчиња ви се пери-носи.

Прочитај повеќе

Survival Constructions - џемпер кој ќе ви помогне да преживеете!

Во соработка со Claudine Pieters од Техничкиот универзитети во Ајндховен, Ева, креирала специјален џемпер кој детектира загадување на воздухот и во зависност од тоа го менува својот изглед.

Прочитај повеќе

​Не ја оставајте косата влажна долго по миењето!

Овој мал ритуал што го практикувате е всушност виновен зошто вашата коса не е онаква каква што сакате да биде !Особено во лето, кога е топло, мислите дека и правите услуга на вашата коса со тоа што не ја сушите со фен, но напротив.

Прочитај повеќе

N/A