Блог статии од Патувања

Хостел од ланецот Generator, овојпат во Мајами!

Познатиот ланец на хостели, Generator, со веќе 13 објекти ширум Европа, овој пат реши да ги прошири своите граници и да отиде малку подалеку. А зошто подалеку да не бидат токму плажите на Мајами.

Прочитај повеќе

Хотел Кабуки: вкусoт на Јапонија во Сан Франциско, Калифорнија

Дизајниран од дизајнер за ентериер и компанијата за брендирање MARKZEFF, хотелот Кабуки неодамна беше реновиран, со нов ентериер инспириран од јапонските влијанија. Марк Зеф, директор на истоимената фирма, вели:

Прочитај повеќе

Водопад на облакодер во Кина!

Можеби една од најфасцинантните работи кои ги создала природата се токму водопадите. Луѓето секојдневно патуваат и минуваат илјадници километри токму за да ги посетат најпознатитее водопади ширум светот. Но, градежна компанија од Кина, Guizhou Ludiya Property Management, добила несекојдневна идеја, да изгради водопад на облакодер. И додека светот

Прочитај повеќе

N/A