Блог статии од месец Септември, 2018

Познат психијатар открива како да се справите со сите препреки во животот!

Без оглед на изворот на вашата нервоза, никогаш не е предоцна да се справите со ситуацијата, и смирено да продолжите понатаму. Но, што ако сте соочени со проблем и не сте сигурни како да го надминете и да го решите?Секој од нас секојдневно се соочува со препреки, па затоа е важно да ја задржите главата исправена, без оглед на тежината на

Прочитај повеќе

Ова парче мебел никогаш нема да ви се здосади!

Оваа година на Неделата за дизајн во Милано, беше презентирана софа, изработена од страна на меѓународната асоцијација за дизајн и иновации Карло Рати Асочати, со помош на Витра. Софата Lift-Bit е уникатен мебел што се трансформира од софа во столица, кревет, масичка, со други зборови во што вие ќе посакате. Ова парче мебел се состои од кластер

Прочитај повеќе

Среќата се вика СЕСТРА!

Резултатите за послободното однесување на мажите во интеракција со жените се објаснуваат со фактот дека присуството на девојка за време на адолесценцијата ја отвора комуникацијата и средина која ги опкружува станува многу попријатно место за изразување. Изразувањето чувства е од клучно значење за психолошкото здравје, а сестрата е клучна за

Прочитај повеќе

N/A