Блог статии од месец Август, 2018

Хотел Кабуки: вкусoт на Јапонија во Сан Франциско, Калифорнија

Дизајниран од дизајнер за ентериер и компанијата за брендирање MARKZEFF, хотелот Кабуки неодамна беше реновиран, со нов ентериер инспириран од јапонските влијанија. Марк Зеф, директор на истоимената фирма, вели:

Прочитај повеќе

Откриена е нова планета!

Планета која „скита“ низ галаксијата без матична ѕвезда има неверојатен магнетизам и ги поттикнува научниците да обрнат внимание на магнетните својства и на други објекти надвор од нашиот Сончев систем.Астрономите открија огромна планета со помош на ВЛА опсерваторија во САД, планета кој талка околу 20 светлосни години далеку од нашето Сонце.

Прочитај повеќе

6 навики на луѓето кои успешно ги менаџираат своите финансии

Секој од нас знае барем еден пријател чии финансии изгледаат совршено средени. Тие скоро секогаш ја знаеат точната сума во нивната банкарска сметка, никогаш не се под притисок да се чека на првиот ден од месецот да добијат плата.Сите ние би сакале да припаѓаме на оваа моќна група, н таквото знаење не доаѓа само по себе. Добра вест е дека со малку

Прочитај повеќе

N/A