Блог статии од месец Октомври, 2018

Титаник II повторно ќе заплови во 2022 година

На почетокот на 20-тите години, бил направен, како што на сите им е добро познато прекуокеанскиот брод, долг 269 метри, широк 28 метри и тежок 46.000 тони. Титаник на првото прекуокеанско патување тргнал од британското пристаниште Саутхемптон, но ова патување завршило трагично, и за зал не ги оправда мислењата и фактите дека е брод со

Прочитај повеќе

Од фармерки во гардероберот никогаш доста!

Од фармерки во гардероберот никогаш доста! Но, во принцип, ако добро размислите ќе сфатите дека има три модели од кои не се одвојувате, или народски кажано тие парчиња ви се пери-носи.

Прочитај повеќе

Кои физички вежби се дозволени за време на бременоста?

Соодветната исхрана и физичка активност за време на бременоста придонесува за правилен развој на бебето. Експертите советуваат како правилно да се практикуваат физичките активности за време на бременоста ... Вежбањето за време на бременост е добро за вас, како и за вашето бебе. Затоа е препорачливо редовно да се практикува ако сé е во ред со

Прочитај повеќе

N/A