Блог статии од месец Септември, 2017

Што треба да знаете пред да ја промените бојата на косата

Боењето на косата не е толку едноставна работа како што мислите. Пред да се одлучите за го промените вашиот стил треба да го знаете следново:

Прочитај повеќе

Кучињата имаат човечки карактери надвор од особините на нивната раса

Сопствениците на кучиња ќе се согласат дека нивните пријатели на четири нозе имаат уникатни карактери надвор од особините на нивната раса.Во проектот "Кучешко шоу", еден пар ги открива човечките особини на различни раси на кучиња. Тие можат да сторат повеќе отколку да седат, да лежат и лаат по команда.

Прочитај повеќе

Детски фустанчиња од машки кошули

Една креативна мајка, ги искористила старите кошули на нејзиниот сопруг, за да направи фустаншиња за нејзините ќерки. Погледнете како изгледа резултатот!

Прочитај повеќе

N/A