Блог статии од месец Август, 2017

Стан кој го одушеви светот. Пет простории во 30 метри квадратни

Звучи неверојатно, но еден млад пар од Хонг Конг успеа да го прилагоди домот од 30 м2 според желбите и потребите на двајцата партнери.

Прочитај повеќе

Совети од повозрасните кои ќе ве натераат да се замислите

Години минуваат додека трепнете. Живејте го својот живот. Патувајте. Направете го тоа сами. Без разлика колку пари имате. Спакувајте се и одете таму каде што можете да си дозволите. Секогаш правете си мерак на душата.

Прочитај повеќе

Како изгледаат пасошите од сите земји во светот

Дали некогаш сте се нашле во ситуација да ѕирнете во пасошот на другите патници околу вас, за да видите од држава се? Или дали едноставно сте се запрашале како изгледаат пасошите од другите земји во светот ? Ние се запрашавме и го откривме ова !

Прочитај повеќе

N/A