Блог статии од месец Април, 2017

Седиште за велосипед кое се претвора во „катанец“

Сите сме сведоци на сообраќајниот метеж со кој секојдневно се соочуваме. Токму поради тоа, многумина го бираат велосипедот како превозно средство. На сите припадници на оваа категорија им препорачуваме да го погледнат видеото. Креативните инженери низ светот, секојдневно не изненадуваат!

Прочитај повеќе

Практични идеи за уредување мали купатила

Ако и вие како и многу други имате мало купатило, тогаш сигурно никогаш немате доволно место за средување на сите потребни работи и купатилото постојано ви изгледа пренатрупано и несредено. Но, и малиот простор за купатило може да биде модерно, луксузно и комфорно уреден. Погледнете ги нашите предлози!

Прочитај повеќе

Полиците се важен додаток во просторот

Полиците, покрај тоа што се функционални, можат многу да го сменат изгледот на просторот. Важно е тие да бидат внимателно избрани и совршено да се вклопуваат во просторот, па затоа ние издвојуваме за вас неколку модерни и уникатни идеи.

Прочитај повеќе

N/A