Блог статии од месец Декември, 2017

Прекрасна божиќна реклама со моќна порака

Истражете го светот на магијата и дознајте што се случува кога подароците од Дедо Мраз ќе стигнат во погрешни раце. Погледнете го ова видео што ќе ве увери дека сѐ се случува со причина, а во случајов причината е дружбата, разменување насмевки и прегратки, не само со најблиските … Среќни празници

Прочитај повеќе

Зачекорете на 3D под

Трендовите за уредување на домот постепено се менуваат. Некои се определуваат за минималистички стил, а други пак за нешто по „нападно“. Во втората категорија спаѓаат се по актуелнте 3D подови. Погледнете како изгледаат просториите уредени со ваков под.

Прочитај повеќе

Плановите за 2018 запишете ги во уникатен календар

Новата година брзо се приближува. Затоа, време е да и посакаме добредојде во нашите животи. Како поинаку ако не со календар за нашите планови за наредните 365 дена?! Погледнете какви идеи за календари издвои тимот на navlechise.mk за вас. Се надеваме дека ќе ја разбудиме вашата креативност. Погледнете!

Прочитај повеќе

N/A