Блог статии од месец Декември, 2017

Tiffany & Co. ви го претставува The Blue Box Cafe, за вистински Breakfast at Tiffany's!

Еден од најпознатите светски брендови за накит Tiffany & Co. ги отвора вратите на своето ново уникатно катче The Blue Box Cafe!Сега и вие можете да уживате во вистински Breakfast at Tiffany's баш како прекрасната Одри Хепберн во улогата на Holly Collightly.

Прочитај повеќе

Зошто црвената и зелената боја се најпрепознатливи за Божиќ?

Според Arielle Eckstut, автор на книгата „Тајниот јазик на Боите“, црвената и зелената боја постепено се наметнале како бои кои ќе станат препознатливи за Божиќ. Никој не дошол да каже, од денес тие две бои ќе изивкукваат „Празници, празници...“ на сите страни. Всушност, целата таа приказна има долга и малку нејасна историја. Најверојатно, тајната

Прочитај повеќе

Општеството ја уништува вашата креативност (видео)

Ако застанете и се подзамислите ќе сфатите дека општеството има преголемо влијание на нашите животи. Секој ден иста песна, истата рутина, премногу работа, премногу стрес и нервоза. Сето ова води кон несреќен живот и незадоволство, а тоа се пренесува од еден на друг.Погледнете го ова поучно видео и повеќе уживајте во животот!

Прочитај повеќе

N/A