Блог статии од месец Декември, 2017

Безвременски мебел инспириран од STAR WARS!

Швајцарското дизајнерско студио SuperLife кое е познато по своите прекрасни и иновативни дизајнерски решениа овој пат ја претставува својата нова колекција на безвременски парчиња на мебел инспирирани од култните Star Wars - SUPERLIFE EMPIRE. Сите нивни фанатици и љубители ќе можат во својот дом да имаат уникатно парче мебел што ќе ги асоцира на ни

Прочитај повеќе

6 најдобри градови за дочек на Нова година

Во кој град би сакале да ја дочекате Новата година? Можеби во Париз или во Санкт Петербург? Еве што предлагаат туристичките водичи....

Прочитај повеќе

Сте слушнале ли за Intermittent Fasting?

„Intermittent Fasting“ или „испостување“ e новиот начин на исхрана кој пополека станува се попопуларен и застанува рамо до рамо до познатата „хроно диета“. Што вусшност претставува Intermittent Fasting и како влијае на Вашето тело?Intermittent Fasting всушност не е типична диета туку шема на исхрана, се состои од утврден распоред во однос на тоа к

Прочитај повеќе

N/A