Блог статии од месец Ноември, 2017

Како да ја развиете емоционалната интелигенција?

Сте слушнале за емоционална интелигенција? Емоционалната интелигенција (ЕИ) се однесува на способноста да се перцепираат, контролираат и евалуираат емоциите. Ако сакате да ја развиете оваа способност тогаш треба да се држите до следниве принципи:

Прочитај повеќе

„Lovesac“ и зимата може да започне!

Без разлика дали спиете, одмарате, читате книга, работите, играте игри - Lovesac, убедливо, ќе ви стане новото омилено парче мебел!Lovesac всушност претставува огромна перница направена од сунѓереста пена која совршена со прилагодува на секој облик. Нејзината навлака можете слободно да ја перете во машина, перницата речиси е неуништлива поради не

Прочитај повеќе

Мали нешта кои живот значат: 20 навики за повеќе среќа и успех

1. Утрото е попаметно од ноќта Денот можеби не бил на ваша страна, но навечер не можете да го решите проблемот. Преспијте. После се, утре е нов ден.2. Сонот е најдобриот лек. 3. Никогаш не легнувајте лути. Разговарајте со некој за она што ве мачи пред да заспиете.

Прочитај повеќе

N/A