Бидете секогаш во тек со новите содржини на НАВЛЕЧИ СЕ. Следете нè на ИНСТАГРАМ, ТВИТЕР и станете фанови на нашата ФЕЈСБУК страница.

ПредлогФилм - Peppermint!

Замислете еден сосема нормален и обичен ден. Одите на кратка прошетка со вашето семејство и одеднаш се исчезнува и се што знаете се менува. Најголемата трагедија е што вашето семејство е крволочно убиено, а системот прави се за да ги прикрие вистинските злосторници. Што би направиле Вие? 
Погледнете што прави Џенифер Гарнер, во меѓувреме, во нејзиното најново филмско остварување, режирано од Пјер Морел. 

 

Поврзани блог статии

Бидете секогаш во тек со новите содржини на НАВЛЕЧИ СЕ. Следете нè на ИНСТАГРАМ, ТВИТЕР и станете фанови на нашата ФЕЈСБУК страница.
N/A