Бидете секогаш во тек со новите содржини на НАВЛЕЧИ СЕ. Следете нè на ИНСТАГРАМ, ТВИТЕР и станете фанови на нашата ФЕЈСБУК страница.

Заборавете на макаронс. Ова се моментално најпопуларните и најфотогенични колачи на Инстаграм

„Оџак торта“  е традиционален колач со потекло од Унгарија, и е совршена комбинација од сладолед и топол колач, а есента e право време кога да го пробате.И само да ве предупредиме, ако продолжите да се скролате надолу, веднаш ќе ви се отвори апетит да каснете нешто благо.
Нешто вакво на пример ...

 
Постои дури и варијанта наречена „Роденденска торта“ - која содржи капкејк и вистинска свеќа!


Засега овие „оџак торти“ можете да ги најдете само во Лос Анџелес, но искрено се надеваме дека наскоро овие  слатки задоволства ќе може да ги најдеме и кај нас! 

Поврзани блог статии

Бидете секогаш во тек со новите содржини на НАВЛЕЧИ СЕ. Следете нè на ИНСТАГРАМ, ТВИТЕР и станете фанови на нашата ФЕЈСБУК страница.
N/A