Бидете секогаш во тек со новите содржини на НАВЛЕЧИ СЕ. Следете нè на ИНСТАГРАМ, ТВИТЕР и станете фанови на нашата ФЕЈСБУК страница.

Што Вие би избрале? Секс или шопинг?

Според најновите истражувања и анкети спроведени помеѓу млади брачни парови, дури 59% од жените попрво би избрале шопинг со нивните пријателки, отколку сеск со нивните партнери. 
Токму овие резултати ги натерале уредниците на Today, да вметнат 4 часовна емисија, во својата програма каде гледачите ќе имаат можност да поставуваат најразлични прашања поврзани со нивниот сексуален живот со цел да ја подобрат интимноста со нивниот партнер. 
Погледнете што нивните „сексперти“, Леси Грин  и Иан Кернер имаат да кажат во врска со ова. 


 

Поврзани блог статии

Бидете секогаш во тек со новите содржини на НАВЛЕЧИ СЕ. Следете нè на ИНСТАГРАМ, ТВИТЕР и станете фанови на нашата ФЕЈСБУК страница.
N/A