Бидете секогаш во тек со новите содржини на НАВЛЕЧИ СЕ. Следете нè на ИНСТАГРАМ, ТВИТЕР и станете фанови на нашата ФЕЈСБУК страница.

Што сé може да направи една креативна мајка?!

Ванеса  Ривера е 28 годишна блогерка и иден професор од Јужна Каролина.
Освен тоа, таа е и мајка на три прекрасни дечиња и несомнено ужива да го претвора нивното секојдневие во забава.
Нешто што започнало како обична игра денес е главна преокупација на Ванеса и привлекува се повеќе внимание кај луѓето.
Оваа  креативна мајка прави интересни фотографии со нејзиното семејство и нивнито милениче.
Тоа што навидум изгледа како обична фотографија, навечер, штом главните модели ќе заспијат, Ванеса го претвора во вистинска магија, со помош на Фотошоп.
Погледнете што се може да направи една креативна и мултиталентирана мајка!

Поврзани блог статии

Бидете секогаш во тек со новите содржини на НАВЛЕЧИ СЕ. Следете нè на ИНСТАГРАМ, ТВИТЕР и станете фанови на нашата ФЕЈСБУК страница.
N/A